Om BK Hengeren

BK Hengeren er en familiebedrift som ble etablert i 1997 av Berit og Bjørn Kvilvang

Solid vekst siden oppstart

Firmaet begynte i det små med å produsere varehengere, og fikk etterhvert opparbeidet et forhandlernett over hele landet. De økte raskt på bredden i sortimentet og satset stort på båthengere, varehengere, ATV hengere og scooterprodukter.

Etter ca 7 år var omsetningen blitt såpass stor at det ble nødvendig å flytte til nye lokaler. Det ble reist et produksjonslokale på Øra Industriområde i Fredrikstad på ca 900m2. Etter ytterligere ca 3 år måtte det nok en utvidelse til for å dekke etterspørselen av BK Hengere, og utvidelsen kom på eksisterende bygg med ca 450m2.

 

Stort modellutvalg

BK Hengeren har siden starten hatt en god vekst både økonomisk og volummessig, og vi regner med fortsatt god vekst i årene som kommer. Derfor utvidet vi vinteren 2010 våre lokaler med ytterlige 1800m2. BK Hengeren teller nå 12 ansatte i administrasjonen pluss produksjonen, og omsetter for ca. 70 millioner kroner.

Vareutvalget har passert 120 modeller innenfor segmentet varehengere, spesialhengere, varselvogner, biltransportere, maskinhengere, stillashengere, skaphengere, båt- og vannscooterhengere, opplagshengere, ATV-hengere, pulker, kjelker og løypeutstyr.

 

Del dette